Ik ben een expert die op basis van wetenschappelijk onderzoek en ervaring op deze Website je wil inlichten over allerlei zaken aangaande de gezondheid van jouw slokdarm. Op deze website kun je tips vinden over voeding, lifestyle en adviezen die kunnen helpen Jouw slokdarm gezond te houden. Ook zijn hier adviezen te vinden als er sprake is van een zieke slokdarm.

Iedereen van heeft wel eens het onprettige gevoel van zuurbranden ervaren. Het gevoel dat er zure of bittere maaginhoud naar boven komt. Dit is een vrij normale zaak als het af en toe optreedt, bijvoorbeeld na het eten van een zware maaltijd of een avondje stappen.

Maar wat moet je doen als deze zogenaamde ‘reluxklachten’ heel vaak optreden? En wat te doen met andere vervelende klachten zoals het niet kunnen slikken van voeding. Of als er tijdens het eten pijn optreedt achter het borstbeen. Wat kunnen deze klachten betekenen en wat kun je het beste doen?

  • Veel mensen hebben gehoord over de zogenaamde middenrifbreuk, wat is dit eigenlijk?
  • Ook kan het zijn dat U of iemand in Uw omgeving een Barrett slokdarm heeft of zelfs de diagnose slokdarm kanker te horen heeft gekregen.

Allemaal belangrijke zaken die mogelijk met elkaar te maken kunnen hebben.

Op deze website geven wij advies hoe je de slokdarm gezond kunt houden en wat je kunt doen bij bepaalde klachten.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om per e-mail of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.